Sommer og efterårsindlæg…. fra 2013…. :)

Hermed et kort men samlet indlæg omkring forskellige højdepunkter i løbet af sommeren og efteråret 2013.

Det hele starter med en kort billedserie fra en tur til Kobbefjorden som er den første fjord syd for Nuuk. Der er en ørredelv derinde og håbet var derfor at fange et par ørreder og ellers tjekke stedet ud hvor vi aldrig før havde været, selvom det ligger tæt på Nuuk.
Udover Kenneth, Jeanette, Maja og undertegnet, var Jeanettes forældre også med, så båden var fyldt godt op.
Som det også kan ses lykkedes det at fange et par fine ørreder.

Da det blev varmere og myggene for alvor var kommet til byen, besluttede vi os for at tiden var inde til at komme en tur op på byens højeste bjerg, Store Malene, sammen med Elias og hans kammerat.

Da sensommeren nærmerede sig, besluttede Maja og jeg os for at lave en weekend ned til en indlandssø hvor der efter sigende skulle være en hel fantastisk god ørredelv. Og så skulle “vandvejen” mellem indlandssøen og selve havet også være en oplevelse værd da der ved tidevandsskift kan opstå ret voldsom strøm. Turen derned i nyt farvand gik fint uden problemer, og vi havde 1½ gode dage dernede indtil vi efter planen skulle hjem. Da vi så sejlede ud til havet for at sejle nordpå hjemad, var der ret tæt tåge og vi valgte derfor at sejle ind i bunden af Buksefjorden for at overnatte og håbe på bedre vejr dagen efter. Derinde i bunden af buksefjorden, hvor også Nuuks vandkraftværk ligger, fik vi også lånt en telefon og ringet hjem til venner og børn for at fortælle om forsinkelsen.


Og en af de efterfølgende aftener pegede aftenssolen og vejret i retningen af at en af de 29 ørreder skulle grilles.

Et par uger efter vores tur til Tassiarsarsuaq, ankom far så hertil for tredje gang i mine nu 4 år heroppe. Men det var første gang at vi skulle rigtig ud at sejle så derfor var forventningerne og håbet om en masse sejlture høje. Vi havde dog lidt blandet vejr i den periode, men alligevel blev det da til en rigtig god weekendtur ind til Kapisillit, en tur til Kobbefjorden, en tur til Præstefjorden samt en kort aftentur over til Nordlandet.

Mine billeder fra besøget:

Og her fars billeder:

En dag Maja og jeg var inviteret til aftensmad hos hendes forældre, havde jeg tilfældigvis mit kamera med, og da der den aften var en del nordlys, kom der også et par fine billeder i kassen.

Charlie som han dog vokser og vokser og snart er en bette mand. Her et par gode billeder fra december inden han tog på juleferie i Danmark.

Juleaften blev holdt sammen med Majas familie, og det var en rigtig god og hyggelig aften med god mad, dejligt selskab, lidt snakken frem og tilbage og en masse gaver. Så alt var som det skulle være.