Besøg af far og Inger

Hermed et kort indlæg om besøget af far og Inger som strækker sig en del tid tilbage, mere præcist i perioden d. 26/8 – 9/9.

De var herop i en periode hvor vejret var lidt ustadigt og desværre var der heller ikke så meget is i fjorden. Alligevel kan jeg dog stadig huske deres begejstring over at se det første lille isbjerg langt ud i horisonten.

Dagene blev brugt på at se hele byen og busserne blev hyppigt benyttet. 🙂

Da vejret blev bedre besluttede de sig for at tage en sejltur ind i fjorden for at se Isbræen derinde. Da de kom hjem kunne de berette om en flot og tilfredsstillende tur, med godt vejr og masser af is. Jeg tror at Inger, ligesom jeg selv, bare ikke kan få nok af isbjerge. 🙂 Det glædede mig i hvert fald rigtig meget at de fik set lidt natur og kom lidt udenfor byen.

En aften opdagede far at der var nordlys, så vi skyndte os alle ud for betragte dette og tage nogle billeder. Jeg har det ligesom med is, nordlys kan jeg heller ikke få for meget af. Jeg ved at far gentagende gange har sagt at han ville ønske at han nåede at opleve nordlyset – hermed gjort, og det varmede mit hjerte.

Under deres ophold heroppe, var det meget bekvemt at bo ved siden af, sammen med de to. Dette betød jo at der som regel var sørget for aftensmaden når man kom hjem fra arbejdet. Det må jeg få arrangeret igen.

I den sidste weekend inden de tog retur igen, var vejret perfekt til en lille gåtur op mellem Store Malene og Lille Malene. Vores mål var det mærkelige bjerg lige midt imellem, et bjerg bestående af flere farver og stenarter. Jeg har i længere tid gerne ville gå derop for at se lidt nærmere på det. Når solen lyser på det, har det indimellem nogle helt fantastiske farver.

Nå, men turen derop gik fint, vi nåede helt op til kanten hvor vi kunne se Buksefjorden, Hjortetakken m.m. Vi kunne faktisk helt deroppe fra, se ned til vores hus og mine stuevinduer. Det var lidt sjovt at vi sådan havde gået i flere timer og så alligevel kunne kigge hjem.

Jeg var personligt meget glad for at de var heroppe i den tid, og da de endelig skulle hjem igen var det lidt trist.

Til sidst er lige et billede af vinterens første sne. 🙂 Det er taget d. 12/09/2010

En tanke om “Besøg af far og Inger”

  1. Det er vel nok nogle fine billeder. Det er næsten som at være der igen. Jeg glæder mig til også at komme og opleve Nuuk ved sommertid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *