Lidt af hvert…

Nu hvor jeg er igang med at opdatere min kære hjemmeside, så vil jeg i samme omgang lige vise et par billeder fra min nye lejlighed.

Det skal dog lige siges at det første billede ikke er fra min lejlighed, det viser “bare” en skoreol som jeg har lavet til Gunilla og som jeg er blevet godt tilfreds med.

Mht. min bolig, ligger den ude tæt ved universitet. Der er lidt længere ind til byen og en del længere på arbejdet, men til gengæld er den noget større, 3-værelset og med en god og brugbar altan med flot udsigt. 🙂 Så når foråret engang kommer, det kan vel ikke vare så længe med det vejr vi pt. har, så skal jeg da bestemt teste mulighederne for at dyrke lidt grøntsager derude. Glæder mig allerede.

I en længere tid har jeg gået og puslet med at lave et videoklip som viser lidt flot nordlys… hermed gjort. 🙂 Måske kommer der en opdateret version når jeg er kommet mere på plads i min lejlighed.

[hana-flv-player video=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20101011_Nordlys_oktober.flv””    width=”640″     height=”360″     player=”2″     autoload=”true” autoplay=”false”     loop=”false” autorewind=”false”     splashimage=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20101011_Nordlys_oktober.jpg”  /]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *