Sommerindlæg 2011

Så har min kære fader lige været på besøg, eller rettere sagt var han på besøg for ca. 1½ mdr. tid siden, men jeg føler det som om han lige har været heroppe. 🙂

Det var rigtig hyggeligt at vise ham byen igen, den by hvor jeg dag ud og dag ind lever mit liv og trives så godt. Det var rart at vise ham min nye lejlighed som er noget større end min gamle, og så havde han halvdelen af mit nye lille hjørnebord med. Det var godt nok noget mindre end forventet, selvom jeg godt viste hvilke mål det havde. Og forinden havde min kære mor syet nogle gardiner til mig, de passede på en prik til lejligheden og Gunilla og far fik da også hurtig hængt dem op.

Vi har ikke rigtig været uden for Nuuk i såååå lang tid, faktisk ikke en eneste gang i år. Snøft… den tid må komme når jeg engang får taget mig sammen til at investere i en båd. Mulighederne er bare så mange når/hvis man har en båd. Benzinen er stadig noget billigere end i DK, blyfri 95 koster ca. 5,50 kr. pr. liter, så det er ikke der at skoen kommer til at trykke.

Til gengæld skal vi ferie til Thailand (Bangkok + Hua Hin) om ikke så mange dage. Det glæder vi os begge rigtig meget til, der skal slappes totalt af, sammenlignet med vores vandreferie sidste år i Sydgrønland.

Arbejdsmæssigt er vi stadig i fuld gang med at få færdigimplementeret/opsat vores nye ERP-system (Microsoft Dynamics AX 2009).
Det er stadig meningen at vi skal gå i luften d. 1. oktober, men inden den dato føles det som om at der er tusindvis af ting der stadig mangler at blive opsat, justeret, testet og godkendt. Og selvom man til tider godt kan føle at det går baglæns med projektet, så kan man alligevel skimte lidt positiv fremdrift andre steder.

Nu hvor vi allerede er kommet til august, varer det nok ikke længe før vinteren nærme sig. Og dette inden at vi overhovedet har haft en rigtig sommer. Jeg tror næsten at vi har haft det samme ustabile vejr som jer i DK. Der har været en overvægt af dage med enten skyer, regn eller dis. Så må vi bare håbe at vi til gengæld får en god vinter med masser af sne.

[hana-flv-player video=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20110629_Hval_Godthaabsfjorden.flv”    width=”640″     height=”360″     player=”2″     autoload=”true” autoplay=”false”     loop=”false” autorewind=”false”     splashimage=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20110629_Hval_Godthaabsfjorden.jpg”  /]

[hana-flv-player video=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20110731_Solopgang_i_Nuuk.flv”    width=”640″     height=”360″     player=”2″     autoload=”true” autoplay=”false”     loop=”false” autorewind=”false”     splashimage=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20110731_Solopgang_i_Nuuk.jpg”  /]

En tanke om “Sommerindlæg 2011”

  1. Hej Gussi,
    Du er et geni – elsker at se dine billeder!!!! Tak for en dejlig opdatering – og ikke mindst videoer. DET ER JO EN HVAL!!!!!! Fantastisk at du har fanget det på video :))

    Glæder mig så meget til at se jer om nogle uger og håber I nyder det dejlige Thailand!

    Knus Søs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *