Aasivik d. 21. juli 2012

Hermed et kort indlæg om vores weekendtur til Aasivik som vi har inde ved i weekenden d. 21-22 juli.

Vi tog af sted lørdag formiddag, hvor vi først sejlede ind til et sted vi var blevet anbefalet hvis vi ville fange rødfisk. Da vi sænkede vores liner ned, kunne vi kun bekræfte at stedet ikke kaldes “Rødfiske-hullet” for sjov skyld. I løbet af ca. ½ times tid havde vi landet 2-3 torsk og 4-5 rødfisk.

Efter vores fangst, satte vi nu kursen mod vores egentlige mål, sommerstævnet “Aasivik”, som blev startet tilbage i 70’erne som en samling hvor man bl.a. diskuterede fremtiden for Grønland. I år var det første gang i 20 år at det blev afholdt i Nuuk området.

Til aftensmad fik vi to af vores rødfisk og noget sælkød som man bare kunne tage af.

Dagen efter sejlede vi videre mod Kapisillit, hvor vi lagde til helt inde ved højdedraget mellem bygden og der hvor den ene Gletcher har sit udspring. Vi havde håbet på at kunne se lidt af selve Gletcheren, men den havde desværre trukket sig for langt tilbage.

Efter et kort men hyggeligt ophold i bygden, vendte vi igen snuden hjemad mod Nuuk.

 

Jeg har kreeret denne video, som jeg selv er vældig tilfreds med.

[hana-flv-player video=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20120721_Aasivik_ny.mp4″ width=”608″     height=”336″     player=”2″     autoload=”true” autoplay=”false”     loop=”false” autorewind=”false”     splashimage=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20120721_Aasivik.jpg”  /]

Og så er der selvfølgelig disse billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *