Telttur ved Præstefjorden med 2x Maja og Casper

Da børnene var taget af sted til Danmark, snakkede vi om at det kunne være hyggeligt at tage på telttur med Majas ældste søn, Casper, og hans kæreste Maja.

På den første telttur til Præstefjorden med de to små, gik jeg om aftenen længere op af elven og fandt det perfekte telt-område. Det var dette område jeg gerne vil prøve at nå op til denne gang.

Vi tog af sted og alt gik efter planen. Vi nåede op til teltpladsen og fik slået de to telte op. Vi prøvede alle at fiske, men der var ikke så mange ørreder i elven endnu. I hvert fald ikke så langt oppe.

Vi fangede dog et par stykker som vi lavede på bålet sammen med ris, majskobler og et par gode steaks vi havde taget med.

Men inden vi begyndt at lave mad, så Casper pludseligt en rensdyrkalv ovre på den anden side af elven som var på vej ned af langs bredden. De andre var på det tidspunkt oppe ved teltene og blev siddende stille for et at skramme den. Jeg sad ca. 100 m længere nede af elven ved en skrænt og rensdyret besluttede åbenbart at stå og græsse lige ovre på den anden side. Det var lidt vildt at se rensdyret i så lang tid i dens eget element og fik det heldigvis også foreviget i en video længere nede på siden.

Næste morgen stod vi op, fik pakket vores ting og tog ned til båden hvor vi så satte kursen hjemad. Alt i alt en rigtig god tur, dog manglede vi at der var lidt flere ørreder. 🙂

Leave a Reply