Sejltur til Qoorqut i forbindelse med Birthe og Sørens 45-års bryllupsdag

Da Birthe og Søren skulle fejre deres 45 års fødselsdag og det er længe siden at de begge har været ude at sejle sammen, spurgte de os om muligheden for at vi alle fire sejlede ind til restauranten ved Qoorqut for at hygge og spise et par timer og vende snuden hjem om aftenen.

Vi fandt en dag hvor det passede ind både med vejrprognosen og at vi havde fri. Vi tog alle fire glade ned til båden, det blæste dog lidt mere end før forventet, men det gør det ofte herude ved Nuuk. Det viste sig dog at selv helt inde ved rødfiskehullet ved Qoorqut, blæste det en del hvorfor vi i stedet for at fiske lagde til ved bådbroen og gik i land.

Vi prøvede at fiske lidt efter ørreder i den nærliggende elv, men fangede ikke noget. Vi fik dog alligevel den dejligste middag på restauranten og kom hjem i god behold, selvom det også på hjemturen stadig blæste mere end forventet.

Leave a Reply