Endnu en “forglemt” gør-maj-sund event.

Da jeg i mit sidste indlæg omtalte gør-maj-sund-temaet, kom jeg efterfølgende i tanke om et helt andet arrangement som jeg helt har glemt at fortælle om. Arrangementet var ikke mindre end en GRATIS tur ind i Kobbefjorden, hvorefter man skulle vandre over på den anden side hvor man så blev samlet op og sejlet tilbage til Nuuk igen. Altså en rigtig god mulighed for både at få sejlet og vandret lidt i nye omgivelser, lige noget for mig.

Så en tidlig lørdag morgen skulle man, efter først-til-mølle-princippet, tilmelde sig nede ved tidevandstrappen for at få et nærmere tidspunkt for hvornår man skulle sejle. Vi blev derefter sejlet derind i små grupper og efter ca. 1½ times vandring over til den anden side, blev vi som sagt så samlet op og sejlet retur.

[hana-flv-player video=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20100530_Kobbefjorden.flv””    width=”640″     height=”360″     player=”2″     autoload=”true” autoplay=”false”     loop=”false” autorewind=”false”     splashimage=”http://www.polarekspressen.dk/wp-content/uploads/video/20100530_Kobbefjorden.jpg”  /]

En tanke om “Endnu en “forglemt” gør-maj-sund event.”

  1. Hej Goosy 🙂
    Fantastiske billeder!!! Du har sku et talent for at fange objektivet!
    Ser ud til at have været en skøn tur.

    Vil du ikke lige minde mig om at vi skal tale om kamera på mandag?

    Vi ses snart

    KH Søs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *