En lille julestatus

Så skal der sku opdateres lidt på hvad der er sket i julen. 🙂

Jeg tror at jeg vil starte med at sige, at jeg nu er blevet den lykkelige ejer af et Nikon D5000 digitalt spejlrefleks-kamera. Og I kan tro at jeg er glad for det og mon ikke at det selv ville sige at det er ved at være godt brugt – hvis det altså kunne tale. hehehe…
På grund af denne lykkelige begivenhed vil der i den kommende tid blive langt en del nye fotos ud i fotosektionen som frit og kvit (endnu) kan downloades.

Jeg er lige kommet hjem fra en pragtfuldt dag på skibakken, jeg bliver ski bedre og bedre til at håndtere det pokkers snowboard. Long time no see tænkte jeg da jeg første gang pakkede det ud. Vi har en lille smule sne, men desværre kun nok til at børnebakken er åben. Derfor varmede det også helt ind i hjertet, da jeg i morgentimerne kunne konstatere, at det pludseligt sneede udenfor! Jeg var på gåben ud til skiområdet og meningen var faktisk også at jeg skulle gå hjem igen. Da jeg ikke havde mine Goggles med derud, besluttede jeg at tage hjem da det virkeligt dalede ned med sne. Inden jeg var nået særligt langt ud af lufthavnsvejen, stoppede en venlig bilist og kørte mig helt hjem. Til denne historie skal det nok lige tilføjes, at jeg tildels også fik et lift derud. Så hermed har jeg på egen krop oplevet at det grønlandske folkefærd er venlige og meget hjælpsomme. Ham som kørte mig hjem var ude for at tjekke vindforholdene ud, han havde nemlig tænkt sig at paraglide – og forøvrigt vindsurfede han også om vinteren. Uhaa, hvor må det være koldt, hva NJ!

Juleaftenen gik udemærket i selskab med min nabo og hendes familie. Nu tror I sikkert at julemenuen bestod af noget grønlandsk suaasat eller matak (udtales madek), men vi fik såmænd fårkølle, flæskesteg, kartofler osv osv. Vi startede faktisk tidligt på eftermiddagen med at gå i kirken for at høre den grønlandske julegudstjeneste. Det var en anderledes, men smuk oplevelse. Man forstod ikke et kuk, men tilgengæld kunne jeg så nyde omgivelserne og den flotte solnedgang som spejlede sig i kirkens vinduer.

Ellers nyder jeg rigtig meget at have julefri, det er super dejligt at have tid til at gøre de ting som man bare ikke har overskud eller tid til i hverdagene.

4 tanker om “En lille julestatus”

  1. Hej Gus 🙂

    Glædelig bagjul – hvor er det dejligt at se de smukke billeder og høre du har haft en god jul i din nye hjemby.
    Vi har haft visit af mors familie i dag i Stoholm, de tog hjem kl. 21. Thomas og jeg overnatter her og drager til Århus imorgen – vi skal til frokost hos hans forældre i Låsby. Om aftenen suser vi til Kbh – hjem igen. Det bliver så dejligt at være hjemme i min egen seng og stue igen! Det savner man altså når man bor til låns hos andre.

    Jeg skal hilse dig mange gange fra Niels J., mor og Thomas.

    Et stort juleknus fra søs

  2. Hej Gustav
    Sikke flotte billeder. Det er nu hyggeligt at se dem når man selv har oplevet noget lignende. Din juleudsmykning er rigtig fin.
    Jeg måtte også ud og rydde sne her til morgen – det er lige før vi har mere sne end du.
    Jeg skulle hilse mange gange fra hele familien som var på besøg i går.
    Jeg har også talt med Grethe her i formiddag og også mange hilsner derfra.
    Ha’ en rigtig god nytårsaften. Håber vi kan tale sammen en af de første dage i det nye år.

  3. Hey Goosy,
    Total smukke billeder, første gang jeg kigger på din hjemmeside.:-o Det tager bare lidt lang tid for min bærbar at kigge på alt. 🙂

    Hygs

  4. Hej Gustav,

    Nice med de nye billeder og fedt med Nikon spejlrefleks k. Fedt at snakke med dig forleden i øvrigt. Håber stadig alt står vel til i det nordlige.

    Lene og jeg har benyttet dagen til at gå en lang tur i nyfalden sne i frost med sol fra en skyfri himmel. Der er nu samlet lidt appetit – jeg har lige smidt boller i ovnen og sat kakao over.

    Alt står ellers fint til herhjemme. Vi tales forhåbentlig snart ved igen.

    /Søren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *